Iyi geceler,gecen zaman icinde bizde lavmanla tanistik. Ilk basladigimiz icin simdi hergun yapiyoz 15gun hergun yapacagiz.Daha sonra birgun arayla yapmaya devam edecegiz. Hemsire defter verdi her yapista diskisinin hangi sekilde oldugunu not etmem icin.Ben cok memnun kaldim baslangcoldugu icin biraz zorlaniyorum ama ins zamanla daha ratiklesirim.Muhtemelen eylulde lavman icin ozel sandalye verecekler ,iki model gostermislerdi benim tercihim altinda legen olan ve arkaya yatabilen .Hem ilerde tuvalettede kullanabiliriz.Suan tuvalete direk otutturup yaptiriyorum bu benide kizimida biraz zorluyor....
Daha ilerde neler gorecegiz bilmiyorum.Ben oglen yaptiriyrum cunku eylulde okula devam edecegi icin ;cunku oglen eve geliyor sondasini yaptiriyodum simdide lavmanini yaptircam yemegini yer sonrada okula gider diye dusunuyrum umarim dogru yapiyorumdur cunku hep ayni saatlerde yaptirmak gerektigini biliyorum.Kizim zaten yaklasik iki yildir bez kullaanmiyor bez kulanmiyor umuyorumki boylece cok daha temiz olcaktir ...