|
Sitemize ziyaretçi olarak giriş yaptınız. Yetkileriniz: | |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BBCode |
Gülücükler |
Resim |
HTML |
![]() |
Burak Eren | ![]() |
![]() |
Oğlumuz Burak Eren hakkında bilgi vermek istiyorum.Daha önce fırsatımız olmamıştı.Ben babasıyım.İsmim Mehmet Himmetoğlu.Burak Er... Devamı... |
![]() |
Burak Eren ve Kayra | ![]() |
![]() |
Dün akşam Kayra'nın ailesinin daveti üzere kendilerini ziyarete gittik. Babası Hasan Bey işlerinin uzaması nedeniyle maalesef bi... Devamı... |
![]() |
Muhammed ve Burak Eren | ![]() |
![]() |
Muhammed ve ailesi kontrolleri için İstanbul'a gelmişlerdi. Dün akşam bizi ziyaret ettiler sağ olsunlar. Çok güzel bir akşamdı. ... Devamı... |
![]() |
Burak Eren & Zeynep | ![]() |
![]() |
Zeynep ve ailesi bugün ziyaretimize geldiler. Kendileriyle Ankara bulaşmamızda tanışmıştık. Yeniden görüşmek nasib oldu. Zeynep... Devamı... |
![]() |
Dr. Burak EREN | ![]() |
![]() |
1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Beyin Cerrahı Op.Dr. Burak Eren, 2003 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakült... Devamı... |
![]() |
Dr. Burak EREN'den haber var | ![]() |
![]() |
Bugün Dr. Burak EREN Bey'den sürpriz bir mail aldım ve çok mutlu oldum. Mail içeriğini izniyle sizlerle paylaşıyorum.Mai... Devamı... |
![]() |
Ramazan Talha'nın omurga röntgeni | ![]() |
![]() |
Ramazan Talhanın omurga röntgeni Devamı... |
![]() |
Ramazan Talha biraz huzursuz | ![]() |
![]() |
Ramazan Talha dünden beri huzursuz . Uyurken aniden bağırıp kalkıyor ve idrarını yapmak için zorluyor ıkınıyor hiç doğru düzgün ... Devamı... |
![]() |
3 aylıktan 6 aylığa Ramazan Talha'mız :) | ![]() |
![]() |
3 aylıktan 6 aylığa Ramazan Talha'mız DetailsDetailsDetailsDetailsDetailsDetailsDetailsDetailsDetailsDetails Devamı... |
![]() |
Ramazan Talha'nın hastanede geçirdiği ilk çocuk bayramı | ![]() |
![]() |
Ramazan Talha'nın hastanede geçirdiği ilk çocuk bayramı :) Sbli İkra Bebek ile Devamı... |