|
Sitemize ziyaretçi olarak giriş yaptınız. Yetkileriniz: | |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BBCode |
Gülücükler |
Resim |
HTML |
![]() |
Daha daha büyük buluşma | ![]() |
![]() |
[img]http://www.spinabifidaturkey.com/4images Devamı... |
![]() |
Yine Ben Geldim! | ![]() |
![]() |
Temel çok hastadır. Derdini yakın arkadaşı Dursun'a açar:"Çok kötüyüm Dursun. Kime gittiysem çare olmadı.""Ya Temel, benim bi do... Devamı... |
![]() |
Merkezi Hastane Randevu Sistemi devreye girmiştir | ![]() |
![]() |
Artık tüm hastane randevuları merkezi olarak bir adresten alınması aktif olmuştur. Buraya tıklayarak girebilirsiniz. Mer... Devamı... |
![]() |
Yine Acillik Olduk:(( | ![]() |
![]() |
s.a. arkadaşlar bu gün saat 11:00 gibi eşim aradı Ali'nin yeşil yeşil kustuğunu ve aşırı halsiz olduğunu söyledi. Hemen eve gel... Devamı... |
![]() |
Yeni bir ameliyat korkusu daha. | ![]() |
![]() |
Merhaba arkadaşlar aslında o kadar içim sıkıntılı o kadar mutsuzum ki işteyim ama bi yandan aklım yavrumda. Kayram’ın göz kaymas... Devamı... |
![]() |
Fizyoterapistimiz yine değişti. | ![]() |
![]() |
Gökay'ın önceki fizyoterapisti ayrıldı.Yeni fizyoterapist hayırlısıyla başladı. Sekizinci fizyoterapistimizle Gökay hakkında uzu... Devamı... |
![]() |
Ve yine Ecrin'lerdeydik | ![]() |
![]() |
Bugün hastane çıkısı Ecrin'lerdeydik yine cok ama cok guzel geçti Elif'le Ecrin çok kaynastılar. Hasan Bey de resimlerımizi atab... Devamı... |
![]() |
Yine, Yeniden... | ![]() |
![]() |
Selam SBT ahalisi.Malumunuz ki Şubat 2014'ten beri siteye tek bir yazı yazmışlığım yok. Aslında siteyi de pek takip ettiğim söyl... Devamı... |
![]() |
ibrahim ulman hocadan randevu | ![]() |
![]() |
Daha önce bellirttiğim gibi tufan hocada yaptığım tetkikler sonucunda tek yolun ameliyat olacağı kararı çıkmıştı fakat fiyatı... Devamı... |
![]() |
Adnan Dağçınar'a randevu | ![]() |
![]() |
Merhaba Adnan hocaya muayene olmak istiyoruz. nörolojik bilimleri aradım ama randevu almak ulaşmak ne mümkün. Bana verebileceğin... Devamı... |