Iyi gecelermi desem, gokyuzu alacakaranlik gunaydinmi desem bilemiyorum. Bugun biraz dusuncelerden cok duygularla takilinca boyle uykusuz Sabah edecege benziyoruz. Neden mi? Melda icin tekerlekli sandalye olcumu almak icin geldiler,olcu alindi bende istiyorumki tekerleklerin etrafi boyle desenli sekilli biseyle kaplanmis olsun.Hani sade bisey olmasin...Bayanda bana site ismi verdi katalogdan bakip karar vercez,yalniz sanirim sigorta karsilamiyormus.Fiyati210euro...belki bunda ne var diyeceksiniz,cok sey var benim icin...Hayat iste bir yildir tekerlekli sandalye diye diye beynime ufak ufak islemeye calistilar.Calistilarki kabullenmesi kolay olsun,ben artik biliyorumki meldacim tekerlekli sandalyeye oturacak...Gerisini tamamlayamayacagim
Zorlandim acikcasi,uzuldum...Hani gelinlik olur,araba olur,davetiye olur anlarimda katalogtan model secmeyi...Ama kizimin omurboyu oturacagi tekerlekli sandalyeye model begenmek zormus...Kasim 2sinde okullar acilacak ogune hazir olcak...Kabullenmekmi zooor yoksa alismakmi zoor bilmiyorum...Bu gece cumlelerim yarim duygularim darmadagin...